måndag 23 april 2012

Tisdagens rätt; Fisk med smak av dill och vinäger med pressad potatis

Tis: Fisk i ugn med pressad potatis och morötter


Du behöver:

1 kg potatis
800 gram torskfilé
½ tsk salt
1 krm peppar
½ purjolök
1 paprika
 ½ dl riven ost
1 burk smaksatt crème fraiche med dill och vinäger
4 morötter

Tillagning:

Sätt ugnen på 200 grader. Skala och koka potatisen.
Skiva purjolök och paprika och lägg i en ugnsfast form, Lägg fisken över grönsakerna. Salta och peppra. Lägg på den smaksatta crème fraichen och den rivna osten. Gratinera i mitten av ugnen i ca 25 min. Servera med pressad potatis och rivna morötter.





Såhär duktiga var mina barn på att hjälpa till. Den ena ordnade potatisen och den andra morötterna!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar