tisdag 3 april 2012

Buffé

Hej!
Här kommer lite bilder från buffén vi gjorde i helgen och lite dukning.
Menyn bestod av:

Förrätt/mingelmat:
  • Bubbel
  • Tunnbrödsrullar fyllda med färskost, soltorkade tomater, ruccola och lufttorkad skinka.
  • Hembakade knäckebröd med två röror; lax och gubbröra.
  • Grissini

Buffé:
  • Dubbelmarinerad fläskfilé
  • Honung och lime marinerad kycklingfilé
  • Potatisgratäng
  • Couscoussallad med grönsaker, oliver och fetaost
  • Mozarella och tomater med balsamico creme och basilika
  • Jordnötssås
  • Bacon och avocadosås
  • Salladsblandning med rädisor
  • Foccacia
Dessert:
Chokladpannacotta med färska jorgubbar, guldfärgad choklad och bronsglitter med silverfärgade nonstop (fick tyvärr inte med någon bild av denna)

Något som ni blir sugna på att laga? Skriv gärna en rad då så jag vet vilka recept ni vill jag ska lägga ut =)










Som ni ser var temat glitter och glamour!

1 kommentar:

  1. Hej! Lägg gärna ut receptet på kycklingen och fläskfilén. Kram Anna

    SvaraRadera