tisdag 2 oktober 2012

Tisdagens rätt; Canneloni med spenat och ricottafyllning

canneloni med spenat och ricottafyllning


Du behöver:

Tillagning:
  1. Sätt ugnen på 225ºC.
  2. Skala och hacka lök och vitlök.
  3. Fräs lök, vitlök och spenat i oljan så att det mjuknar och vätskan kokar in. Ta stekpannan från värmen och rör ner ricotta osten. Smaksätt med kryddorna.
  4. Häll knappt hälften av de krossade tomaterna i en ugnssäker form.
  5. Ta och lägg lite ost och spenatfyllning i varje lasagneplatta och rulla ihop dem och lägg i formen med skarven nedåt.
  6. Häll resten av de krossade tomaterna över rullarna och strö på den rivna osten.
  7. Sätt in formen mitt i ugnen i ca 20 minuter.
  8. Gör salladen, bestående av sallad, tomat, rödlök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar