måndag 15 oktober 2012

Måndagens rätt; Köttfärssås med smak av tomat och basilika

 
 


Du behöver:
600 gram blandfärs
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
3 msk tomatpure/ketchup
1 pkt krossade tomater
pasta enligt anvisningar
1 köttbuljong
8 färska champinjoner ( Hade en paprika som jag tillsatte också)
1 Smaksatt crème fraiche tomat och basilika
4 morötter
Hacka löken, och skiva champinjonerna Fräs färsen, löken och champinjonerna och fräs till köttet är genomstekt. Tillsätt vitlöksklyftan, krossade tomater, köttbuljong, tomatpuré och crème fraichen. Om ni har tillsätt gärna en skvätt rött vin i köttfärssåsen för smakens skull. Låt koka i 15-20. Smaka av med salt och peppar. Koka pastan enligt anvisningar, skala och riv morötter till måltiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar