Hoppas ni har en bra lördag. Snön yr utanför fönstret och vi sitter inne och myser och tittar på film.
Tänkte delge er gårdagens recept =)
cambozolafylld kycklingfilé
4 kycklingfileér
1 burk gourmet creme fraiche med smak av conjak och kantarell
2 msk kycklingfond
1 dl vitt vin
100 g cambozolaost
900 g sparris potatis eller vanlig
En god grönsallad =)
1. Börja med att skrubba potatisen väl och dela dem i halvor. Lägg dem i en ugnsfast form och ringla över lite olja och strö lite salt på dem.
2. Skär skåror i kycklingfilen och tryck ner skivor av cambozolaosten.
3. Blanda samman creme fraiche, fond och vinet.
4. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och häll över såsen av creme fraiche.
5. Ställ in potatisen i ugnen och kycklingen.
6. Grädda i ca 45 min i 225 grader.
Servera med en god grönsallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar