Fetaostbiffar:2 msk matfett600 g Blandfärs1 pkt Fetaost
1 Vitlöksklyfta1 Ägg 1-2 tsk Salt
2 krm
Svartpeppar
Sås:3-4 dl Matlagningsyoghurt
Mangochutney
1 krm Salt
1 krm svartpeppar
Potatis:1 kg Potatis
Olja Torkad
timjanSalt
Sallad:½ påse
Blandsallad1 pkt Körsbärstomater
½ Gurka
Tillagning:
Fetaostbiffar: Blanda färs,
smulad fetaost, pressad vitlök, ägg, salt och peppar(salta o peppra gärna mer
för mer smak). Forma till biffar och stek i matfettet.Sås: Blanda matlagningsyoghurt med mangochutney (börja med lite och smaka av och blanda i mer efter behag). Smaka av med salt o peppar.
Potatis:Skala och skär potatisen i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Häll över olja, timjan och salt. Grädda i 225 grader i ca 30 min el tills de är gyllenbruna och genomstekta.
Sallad: Blanda
samman alla ingredienser.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar