Du behöver:
600 gram färs
1 gul lök
1 burk krossade tomater
1- 2 tsk Sambal oelek
2 köttbuljonger
5 morötter (2 i köttfärsen, 3 till middagen)
Pasta
1 krm peppar
1-2 krm Salt
2 krm paprikapulver
1-2 vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré /ketchup
1 gul lök
1 burk krossade tomater
1- 2 tsk Sambal oelek
2 köttbuljonger
5 morötter (2 i köttfärsen, 3 till middagen)
Pasta
1 krm peppar
1-2 krm Salt
2 krm paprikapulver
1-2 vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré /ketchup
Tillagning:
Börja med att hacka löken, paprikan och riva
morötterna fint. Fräs färsen och löken i stekpannan och tillsätt sedan 2 av de
rivna morötterna, tomatpurén och de krossade tomaterna. Lägg i köttbuljongen
och låt småputtra. Smaka av med sambal oelek, peppar och salt. Låt gärna
köttfärssåsen stå och puttra en stund så att smakerna kommer fram.Koka pastan enligt anvisningar. Servera rivna morötter till måltiden.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar