Du
behöver:
Pannkakssmet:
- 2½ dl vetemjöl
- 6 dl mjölk
- 3 st ägg
- 2 msk smör
- 1/2 tsk salt
Baconfyllningen:
2 pkt bacon
2dl mjölk
1/2 dl grädde (går att byta ut mot mjölk)
1 köttbuljong
3 msk mjöl.
Sallad:
Salladsmix
3 tomater
½ rödlök
½ paket fetaost
2 pkt bacon
2dl mjölk
1/2 dl grädde (går att byta ut mot mjölk)
1 köttbuljong
3 msk mjöl.
Sallad:
Salladsmix
3 tomater
½ rödlök
½ paket fetaost
Tillagning:
Börja med att steka pannkakorna. Hacka sedan baconen och fräs dem i en gryta. Strö över mjölet, rör om och tillsätt mjölken och grädden. Tillsätt köttbuljongen och låt puttra ett par minuter. Smaka av med eventuellt lite peppar och salt.
Lägg lite fyllning på en pannkaka och rulla alt vik ihop. Lägg dem i en ugnsfast form och riv över lite ost om ni har hemma och grädda i ugnen på 225 grader tills osten fått lite fin färg/de blivit varma.
Gör sedan en sallad med tomat, sallad, rödlök, fetaost.
Börja med att steka pannkakorna. Hacka sedan baconen och fräs dem i en gryta. Strö över mjölet, rör om och tillsätt mjölken och grädden. Tillsätt köttbuljongen och låt puttra ett par minuter. Smaka av med eventuellt lite peppar och salt.
Lägg lite fyllning på en pannkaka och rulla alt vik ihop. Lägg dem i en ugnsfast form och riv över lite ost om ni har hemma och grädda i ugnen på 225 grader tills osten fått lite fin färg/de blivit varma.
Gör sedan en sallad med tomat, sallad, rödlök, fetaost.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar