Du behöver:
1 kg
färskpotatis
1 paket körsbärstomater
2 tsk senap
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk flytande margarin och 2 msk olja. ( Gärna 4 msk smör och rapsolja om ni har hemma)
1 paket bacon
1 paket körsbärstomater
2 tsk senap
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk flytande margarin och 2 msk olja. ( Gärna 4 msk smör och rapsolja om ni har hemma)
1 paket bacon
1 rödlök
600 gram kycklingfilé
½ salladshuvud
600 gram kycklingfilé
½ salladshuvud
Peppar,
salt
vitlök
salt
vitlök
Tillagning:
Skala och koka potatisen. Dela tomaterna i halvor. Vispa ihop smör-&rapsolja, senap, salt och peppar. Dela potatisen i bitar. Skär baconen i mindre bitar och stek dem knapriga. Skiva rödlöken. Blanda samman potatis, tomater, bacon och såsen. Smaka av med peppar och salt. Servera med grönsallad. (Tips; lägg salladen i botten på ett fat och sen på med potatis, rödlök, tomater och bacon och ringla sen över ”såsen”)
Stek kycklingfilén i het panna och krydda med peppar, salt, en pressad vitlöksklyfta och gärna 1-2 msk sweet chilisås.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar